Με νέα ομάδα προβλέπεται να επιστρέψουν οι Defenders

"...μπορούν να υπάρξουν πολλοί Defenders."Αναθεωρούνται, έστω και μερικώς, οι φήμες που ήθελαν...

“…μπορούν να υπάρξουν πολλοί Defenders.”

Αναθεωρούνται, έστω και μερικώς, οι φήμες που ήθελαν τους “Defenderes” της Marvel να μην ενώνονται για δεύτερη σεζόν. Κατά τον Jeph Loeb, επικεφαλής της Marvel TV, η ομάδα έχει μέλλον, αλλά όχι απαραίτητα με τους γνωστούς πρωταγωνιστές Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist και Luke Cage.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής είχε μιλήσει σχετικά με το ζήτημα των “Defenders”, λέγοντας πως “δεν είναι στα σχέδια μας τώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις!”. Με μία νεώτερη δήλωση στο Entertainment Weekly, ο Loeb ξεκαθάρισε το τοπίο. Κατά τα λεγόμενα του, “είπαμε μόνο πως δεν υπάρχουν σχέδια αυτή τη στιγμή [για δεύτερη σεζόν των “Defenders”]. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν φύγει από το τραπέζι”.

Τα λόγια του κρύβουν πολλά σχετικά με το μέλλον της σειράς και την πλοκή της. Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, “Αυτό δεν σημαίνει επιπλέον ότι χρειάζεται να συνεχίσει με τους αρχικούς του χαρακτήρες που υπήρξαν οι πρώτοι ‘Defenders'”.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ίδια η Krysten Ritter, πρωταγωνίστρια του “Jessica Jones” είχε τοποθετηθεί επί του θέματος. Η ίδια δεν πίστευε πως θα υπάρξει ακόμα μία σεζόν των “Defenders”, αλλά αν της δινόταν η ευκαιρία θα βρισκόταν εκεί.

Όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ιδέα ο Loeb απάντησε πως, “Υπάρχουν πολλοί Avengers, και μέσω αυτού, μπορείτε να διαπιστώσετε πως μπορούν να υπάρξουν πολλοί Defenders”.

Η απουσία επίσημων ομάδων επιτρέπει αυτή την ευελιξία στη Marvel. “Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτούς ως οι ‘The Defendes’- δεν φόρεσαν ποτέ ένα μικρό ‘D’ στις ζώνες τους, και δεν πήγαν σε ένα κτήριο που να έχει ένα μεγάλο [σήμα] ‘Defenders’ να κρέμεται”.

Και συνέχισε, “Υπήρξαν τέσσερις αταίριαστοι ήρωες που ενώθηκαν ανάμεσα από τους πολλούς ακόμα ήρωες στις ιστορίες που δημιουργούμε για το Netflix, αλλά αυτή ήταν η συγκεκριμένη ιστορία”.

Στην πορεία ρώτησαν τον Loeb τι να περιμένουμε για το “Iron Fist”, και ο επικεφαλής δήλωσε πως η Marvel “είναι έτοιμη” για την τρίτη σεζόν, “αν το δίκτυο μας επιθυμεί ακόμα μία σεζόν”.

Όσον αφορά τους επιμέρους συντελεστές των “Defenders”, ο Daredevil ετοιμάζεται για μία ακόμα εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες, με ένα easter egg που προμηνύει τη σύνδεση του με τους Avengers. Η “Jessica Jones” έχει κι εκείνη στα σκαριά μία 3η σεζόν, αλλά μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες το κανάλι βρισκόταν σε αναζήτηση νέου showrunner. Η δεύτερη σεζόν του “Iron Fist” τελείωσε, και ξανά τελείωσε με μία ακόμα σκηνή μετά τους τίτλους τέλους. Ο “Luke Cage” έκανε καλοκαιρινή πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του, με έναν ισάξιο αντίπαλο αυτή τη φορά.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.