Το ρεκόρ του Τοροσίδη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στην καριέρα του ο Βασίλης Τοροσίδης μετράει κόντρα στον ΠΑΟΚ τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες με αντιπάλους ελληνικές ομάδες.

Στην καριέρα του ο Βασίλης Τοροσίδης μετράει κόντρα στον ΠΑΟΚ τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες με αντιπάλους ελληνικές ομάδες. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει παίξει σε 17 ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα έξι ήταν ως ποδοσφαιριστής της και τα υπόλοιπα ένδεκα ήταν ντέρμπι, καθώς ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, έχει περάσει καιρός από το τελευταίο του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Νοεμβρίου του 2012, όταν οι «Πειραιώτες» είχαν αποσπάσει ισοπαλία στην Τούμπα με σκορ 1-1. 

Επιπλέον, έχει πετύχει και τρία γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο στη νίκη της Ξάνθης με 1-0 στα Πηγάδια στις 26 Νοεμβρίου του 2006. Εκείνο ήταν και το τελευταίο ματς που αντιμετώπισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ώρα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης.

Επειτα, πέτυχε ένα γκολ στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 τον Ιανουάριο του 2007 και στην εντός έδρας επιτυχία με 2-1 στις 3 Νοεμβρίου του 2007.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.