Παραμένει στην κορυφή ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Άρη, με τους ιθύνοντες της ομάδας να συνεχίζουν τις επαφές και με άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Άρη, με τους ιθύνοντες της ομάδας να συνεχίζουν τις επαφές και με άλλες περιπτώσεις προπονητών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κίτρινοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Αρκαδία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση του Άρη θεωρεί πως αν ο Αστέρας Τρίπολης δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Λαμία, τότε ίσως αποχωρήσει ο Έλληνας τεχνικός, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία. 

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Τόμας Κρίστιανσεν να βρίσκεται στη λίστα του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο Κρίστιανσεν έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς. Επίσης, ο πρόεδρος του Άρη φέρεται να έχει επαφές και με έναν Ιταλό προπονητή, ο οποίος όμως φαίρεται να είναι εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή, για τον πάγκο των «κίτρινων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.