Η επιστροφή των Mogwai: Το μεγάλο post rock πάρτι στην Αθήνα

Τα υπόκωφα θορυβώδη μεγαθήρια από την Γλασκώβη, μαγεύουν τα ακροατήρια για πάνω από είκοσι παραγωγικά συναπτά έτη. Πρωτομάρτυρες του post-rock ήχου στην εδώ πλευρά του Ατλαντικού, οι Σκωτσέζοι Mogwai απολαμβάνουν σταθερά την αγάπη του εδώ κοινού που τους ακολουθεί πιστά σε όλες τους τις εμφανίσεις στην χώρα μας από την πρώτη τους εμφάνιση, εκεί στο γύρισμα του 20ού προς τον 21ο αιώνα έως...

Τα υπόκωφα θορυβώδη μεγαθήρια από την Γλασκώβη, μαγεύουν τα ακροατήρια για πάνω από είκοσι παραγωγικά συναπτά έτη. Πρωτομάρτυρες του post-rock ήχου στην εδώ πλευρά του Ατλαντικού, οι Σκωτσέζοι Mogwai απολαμβάνουν σταθερά την αγάπη του εδώ κοινού που τους ακολουθεί πιστά σε όλες τους τις εμφανίσεις στην χώρα μας από την πρώτη τους εμφάνιση, εκεί στο γύρισμα του 20ού προς τον 21ο αιώνα έως σήμερα.

Αυτές θα είναι οι πρώτες τους club εμφανίσεις στην Ελλάδα από το 2012 – και ένα είναι σίγουρο: τα indoor shows τους πάνε πολύ, καθώς πολλαπλασιάζουν την ένταση των συναισθημάτων.

Η τελευταία τους δουλειά Every Country’s Sun (2017) πιστοποίησε ότι η fanbase παραμένει πιστή, στέλνοντάς τους στο #6 των βρετανικών charts (η μεγαλύτερή τους επιτυχία μέχρι στιγμής στην πατρίδα τους), στο #29 της Γερμανίας, στο #50 της Γαλλίας, αλλά και στο #29 της χώρας μας.

Τώρα, οι Mogwai επιστρέφουν με το soundtrack της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας Kin των αδερφών Jonathan & Josh Baker, που πρόσφατα ξεκίνησε την πορεία της στους κινηματογράφους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jack Reynor, Zoë Kravitz, Carrie Coon, James Franco και ο Dennis Quaid. Ο Stuart Braithwaite δηλώνει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που κληθήκαμε από τους Jonathan και Josh Baker’s να γράψουμε το original soundtrack για την πρώτη, μεγάλου μήκους ταινία τους, το Kin. Ήταν υπέροχο να δουλεύουμε σε ένα project τόσο διαφορετικό από ότι έχουμε κάνει ως τώρα και να βλέπουμε το πως η μουσική μας έρχεται και δένει σε ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον από αυτά όπου έχει χρησιμοποιηθείέως τώρα. Η μουσική για αυτό το film είναι από τις πιο αγαπημένες μου δουλείες που έχουμε κάνει ως Mogwai μέχρι σήμερα και ανυπομονώ να την ακούσει ο κόσμος.»

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.