Μια τετράδα απόντες

Δεν ήταν λευκό το απουσιολόγιο του Σάββα Παντελίδη στη σημερινή (19/11) προπόνηση του Άρη - Δείπνο αύριο για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παικτών των "κίτρινων" και του νέου τεχνικού επιτελείου

Τέσσερις απόντες μέτρησε σήμερα (19/11) ο Σάββας Παντελίδης στην προπόνηση του Άρη. Μια προπόνηση, που ήταν η πρώτη της τρέχουσας εβδομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30) με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. 
Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού των “κίτρινων” δεν ήταν ο Νίκο Μαρτίνες, λόγω ίωσης, ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος είχε άδεια για μια προσωπική του υπόθεση, καθώς και οι Μάβραϊ και Μπάσα, λόγω των υποχρεώσεών τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας.
Αύριο, Τρίτη (20/11), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Αργότερα, το βράδυ, προγραμματίστηκε δείπνο για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στο εστιατόριο «Vamos», στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκεί οι παριστάμενοι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους εν όψει της συνέχειας της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.