Τί συμβαίνει με Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος καθυστερεί την απάντησή του περιμένοντας πρόταση από το εξωτερικό (δε μπορεί να πάει Αγγλία), την ώρα που ο Γιαννούλης προπονείται κανονικά για το ματς του Ατρόμητου στην Ξάνθη. Δύσκολα θα χαλάσει η ανταλλαγή.

Ο Αμρ Ουάρντ από την Τρίτη έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη όπου είχε επαφές με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για να πειστεί για την επιστροφή του στον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος του βορρά θεωρεί πιο απαραίτητο για το ρόστερ τον Δημήτρη Γιαννούλη τη συγκκριμένη χρονική στιγμή και έχει ζητήσει την επιστροφή του αριστερού μπακ στη Θεσσλονίκη.

Ως αντάλλαγμα για το “σπάσιμο” του δανεισμού, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην επιστροφή του Ουάρντα στο Περιστέρι, κάτι που δεν είδε με καλό μάτι ο μουντιαλικός μεσοεπιθετικός.

Όχι οτι έχει κάποιο θέμα με τον Ατρόμητο, ίσα ίσα που εκεί νιώθει σαν το σπίτι του, καθώς πέρσι “αναστήθηκε” η καριέρα του, έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί και αγωνίστηκε στο Μουντιάλ.

Είναι όμως απογοητευμένος που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον φετινό ΠΑΟΚ και ο ίδιος θα ήθελε στην καλύτερη περίπτωση να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει πρόταση από την Γουέστ Μπρομ, αλλά ούτε μπορεί να υπάρξει και κάποια πρόταση από την Αγγλία γιατί δεν πληροί (για την ώρα τουλάχιστον) τις εργασιακές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την Αγγλία.

Αφενός γιατί δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και αφετέρου γιατί δεν έχει συμπληρώσει το 70% των αγώνων με την Εθνική Αιγύπτου.

Συνεπώς επί της ουσίας, η διήμερη προθεσμία που έχει πάρει (κι ενώ προπονείται με τον ΠΑΟΚ) αφορά περιπτώσεις από άλλες χώρες, χωρίς να υπάρχει για την ώρα κάτι απτό. Η λογική λέει ότι θα απαντήσει την Πέμπτη, αν και θα πρέπει να αφήνεται και ένα παράθυρο ανοιχτό για νέα καθυστέρηση.

Κάθε ώρα που περνάει λοιπόν ο Ουάρντα είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο Μαζαράκη για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Κάθε άλλη περίπτωση θα αποτελέσει έκπληξη, οπότε και ο Γιαννούλης αναμένεται να μεταβεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη..

Ο αριστερός μπακ του Ατρόμητου, αναμένει στο ακουστικό του και επί του παρόντος προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι που προετοιμάζει την ομάδα για τον πολύ δύσκολο αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.