“Σας παρακαλώ, συνεχίστε να ψάχνετε”

Η αγωνιώδης έκκληση της αδερφής του Εμιλιάνο Σάλα για να μη σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αδερφού της και του πιλότου-“Το ξέρω ότι ζει”, είπε σε απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση-Τα μηνήματα του Μέσι και του Αγουέρο

Η Ρομίνα Σάλα απηύθυνε έκκληση στις Αρχές να μη σταματήσουν τις έρευνες. Η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα, με δάκρυα στα μάτια, σε απευθείας σύνδεση της τηλεόρασης ζήτησε να συνεχίσουν να ψάχνουν και για τον αδερφό της και για τον πιλότο. “Σας παρακαλώ, συνεχίστε να ψάχνετε. Μην σταματάτε να ψάχνετε για τον αδερφό μου. Νιώθω ότι ζει, το ξέρω ότι ζει. Ξέρω ότι ο Εμιλιάνο είναι πολεμιστής και ότι είναι ακόμη ζωντανός. Ο Εμιλιάνο και ο πιλότος είναι στο κανάλι. Σας παρακαλώ, μην σταματάτε να ψάχνετε”, είπε. 

Η αδερφή του Σάλα ήταν παρούσα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο ξάδερφος και ένας φίλος του Σάλα. 

Μέσι: “Μη σταματάτε να ψάχνετε” 

Εκκληση απηύθυνε και ο Μέσι προς τις Αρχές να μη σταματήσουν τις έρευνες. “Οσο υπάρχει ελπίδα, σας ζητάμε να μη σταματήσετε να ψάχνετε για τον Εμιλιάνο”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους μέσω των social media και έχουν γράψει κάτι ανάλογο. “Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε. Για αυτό και θα ήθελα να μην σταματήσετε να ψάχνετε. Η σκέψη μου είναι από την αρχή με τον Εμιλιάνο, την οικογένειά του και τους φίλους του”, έγραψε ο Σέρχιο Αγουέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.