Οι 21 βασικοί του Ατρόμητου

Το αξιοθαύμαστο που έχει πετύχει η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι πως και οι 21 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί μπορούν να θεωρηθούν ως βασικοί

Το ρόστερ του Ατρόμητου αριθμεί 23 ποδοσφαιριστές. Οι μόνοι δύο που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης και ο Αντώνης Αθανασίου. Αν εξαιρέσουμε και τους Μακρή και Μπέλιτς που αποχώρησαν τον Ιανουάριο, τότε βλέπουμε ότι έχουν αγωνιστεί 21 ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών στη φετινή Super League.

Φυσιολογικά όλα ως εδώ. Το αξιοθαύμαστο που έχει πετύχει η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι πως και οι 21 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί μπορούν να θεωρηθούν ως βασικοί. Είναι γεγονός άλλωστε πως όποτε έχει ζητηθεί από κάποιον να αγωνιστεί ως βασικός ή να μπει ως αλλαγή, ακόμα κι αν έχει καιρό να παίξει, αφομοιώνεται στην ομάδα εν ριπή οφθαλμού και αφομοιώνει το σύστημα με κλειστά μάτια. Δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο Μαζαράκη.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ που έχουν κάτω από δέκα συμμετοχές είναι ο Ράντμαν που όποτε αγωνίστηκε τα πήγε μια χαρά, ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός Τάσος Καραμάνος που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για το παρόν και το μέλλον του Ατρόμητου, ο μπακ πολυτελείας Βαγγέλης Οικονόμου που φωνάζει πάντα «παρών» και ο Ιγκλέσιας που ήρθε τον Ιανουάριο και τελευταία παίρνει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Αυτό το ρόστερ, των παλιών Σφακιανάκη, Μπρίτο,  Αναστασάκου και Νάστου που με τον άψογο επαγγελματισμό τους οδηγούν τους υπόλοιπους , των νεαρών Σκόνδρα, Τάτου, Καραγκούνη και Μπάλλα που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, των νεοφερμένων Μήτρογλου, Φυτανίδη, Γιαννούλη,  Ζουέλα, Δημούτσου και Επστάιν που προσαρμόστηκαν με το που υπέγραψαν το συμβόλαιό τους, αλλά και των ξένων με ελληνική ψυχή Ιτάνζ, Τόμας και Πίτου, είναι έτοιμο για να κάνει την υπέρβαση.

Δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας του τελικού, αφοσιώνονται όλοι στο να κάνουν το θαύμα. Σάμπως λίγα θαύματα έχουν γίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου; Αν μη τι άλλο η φετινή πορεία του Ατρόμητου δείχνει ότι μπορεί να δημιουργηθεί άλλη μία μεγάλη έκπληξη διεκδικώντας στον τελικό της 28η Απριλίου τις λιγοστές πιθανότητες που του αναλογούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.