Δέλλας: «Δεν είμαστε ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση» (video)

Την άποψη πως ο Ατρόμητος δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε, παρά τη νίκη επί του Πανιωνίου, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας. "Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις κρίθηκαν εναντίον μας", το σχόλιο του Ουζουνίδη.

Την άποψη πως ο Ατρόμητος δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε, παρά τη νίκη επί του Πανιωνίου, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας. “Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις κρίθηκαν εναντίον μας”, το σχόλιο του Ουζουνίδη.

“Νομίζω ότι κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κλείσουμε το μήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πολύ να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που είχαμε πει απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή της, που έχει δουλέψει και έχει καταφέρει να την έχει ψηλά στον πίνακα.

Ήταν σημαντικό βαθμολογικά και ψυχολογικά και θα μπορούσα να χωρίσω το παιχνίδι σε τέσσερα κομμάτια. Μέχρι το 25′ ήμασταν καλύτεροι, μετά ο Πανιώνιος ισορρόπησε, στη συνέχεια βγήκε καλύτερα και μετά το 65’-70’ είχαμε τα ηνία του παιχνιδιού. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να βάλουν ένα γκολ και εμείς σίγουρα ένα γκολ παραπάνω. Θα κρατήσουμε την προσπάθεια και φυσικά τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Θα δουλέψουμε το διάστημα που έχουμε στις γιορτές για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Όπως έχω πει, ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε”, δήλωσε αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας.


Για τις μεταγραφές είπε
: “Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση ακόμα. Σίγουρα, πάντως, θέλουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ. Δεν μου αρέσει, ωστόσο, να μιλάω για μεταγραφές. Αυτοί που με ενδιαφέρουν είναι τα παιδιά που βρίσκονται εδώ και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Έχουμε θέματα ως ομάδα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε πράγματα που θέλαμε. Στη διακοπή δεν έχουμε και πολύ χρόνο, ο χρόνος είναι πολύτιμος και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στο θέμα συγκέντρωσης και στο τι ζητάμε”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέφερε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δυο ομάδες που προσπάθησαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς, όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις κρίθηκαν εναντίον μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε και τότε θα είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα συνέβαινε μετά. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Σε όλα τα τελευταία ματς, όλες οι αμφισβητούμενες είναι εναντίον μας, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό και συνεχίζουμε παρακάτω. 

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα νικούσαμε. Κάτι μπορεί να γινόταν και να μην κερδίζαμε. Οι παίκτες προσπάθησαν, όμως και δεν θέλω να πω άλλα. Είναι και τέτοιες μέρες που δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε παραπάνω. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.