Παπαθεοδώρου: «Παιχνίδι με μεγάλη αξία»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε το σκεπτικό των «ασπρόμαυρων» για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο (24/3).

Η κακή παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο, με τους νησιώτες να μετρούν εννιά νίκες σε έντεκα αγώνες με τους «ασπρόμαυρους» στην έδρα τους, αλλά και τα έντονα συναισθήματα που προκάλεσε στους παίκτες του «Δικέφαλου» η νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, είναι δύο στοιχεία που κάνουν τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή την ερχόμενη αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα (24/3).

«Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε, όμως, να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Κολοσσό. 

Για να προσθέσει: «Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ο Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών: «Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος». 

Κι όσο για τα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος, τόνισε: «Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι με τον Κολοσσό έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία». 

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε την Παρασκευή (23/3) στη Ρόδο για το παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής με τον Κολοσσό χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Τεράν Πετεγουέι, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Φιλ Γκος, Νταρνέλ Τζάκσον και Λάκι Τζόουνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.