Χριστοφιδέλης: «Στόχος η ομαδική διάκριση στο φινάλε»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης που αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής αποκαλύπτει που αφιερώνει το βραβείο και που στοχεύει ο Α.Ο.Π Κηφισιάς στη φετινή σεζόν.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης που αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής αποκαλύπτει που αφιερώνει το βραβείο και που στοχεύει ο Α.Ο.Π Κηφισιάς στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Έχεις κερδίσει πολλούς τίτλους στην καριέρα σου. Σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο αυτός;
«Ο τίτλος του MVP δεν είναι κάτι που επιδιώκεις πριν από το παιχνίδι. Σίγουρα όταν έρθει σε ικανοποιεί, γιατί επιβραβεύει την προσωπική σου απόδοση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μεγαλύτερη αξία έχει η βοήθεια των συμπαικτών μου γιατί έπαιζα με ένα πρόβλημα στο χέρι κι αν δεν είχα την υποστήριξή τους, πολύ πιθανόν να μην τα κατάφερνα».

-Θα ήθελες να τον αφιερώσεις κάπου;
«Δεν είναι η πρώτη φορά που αθλητής της Κηφισιάς βραβεύεται ως MVP τη φετινή σεζόν. Το γεγονός βεβαίως δεν είναι τυχαίο. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν για να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Θα χαρώ πιο πολύ ωστόσο, αν έρθει μια ομαδική διάκριση. Αυτό είναι που επιζητούμε όλοι στην ομάδα. Ποια θα είναι αυτή, ο χρόνος θα δείξει».

-Ήταν έκπληξη για σένα η πορεία της Κηφισιάς;
«Εξ αρχής ο στόχος της ομάδας ήταν οι υψηλές θέσεις. Όμως στην πορεία προέκυψαν διάφορα θέματα, διοικητικά-αγωνιστικά, κι αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Λιγκ Καπ. Εκείνη την εποχή τα πράγματα φαίνονταν δυσοίωνα. Ωστόσο με την προσθήκη κάποιων παικτών μπόρεσε η ομάδα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η πρώτη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου».

-Που οφείλονται οι επιτυχίες της Κηφισιάς;
«Δεν υπάρχουν μυστικά. Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει έναν συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Αυτό κάνει και φέτος. Με την προσθήκη μερικών έμπειρων παικτών συνεχίζει την καλή πορεία. Το ότι είμαστε στην κορυφή αυτή την περίοδο μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, ένα τρίμηνο γεμάτο. Όπως είναι γνωστό, στο ρόστερ υπάρχουν ελλείψεις. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε δυο φορές προσεκτικοί, για να είμαστε υγιείς, ετοιμοπόλεμοι. Κι αν είμαστε υγιείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε αντίπαλο».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον A΄γύρο;
«Περίμενα πιο δυνατό τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως ότι θα κάνει αλλαγές και θα επανέλθει. Ο Ολυμπιακός αποτελεί σταθερή αξία. Είναι η ομάδα που έχει το πιο γεμάτο ρόστερ και σε μια σειρά παιχνιδιών αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ομάδες όπως η Σύρος ή ο Παμβοχαϊκός μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στην καλή τους μέρα. Γενικά, το φετινό είναι ένα πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο. Πιστεύω ότι οι πρώτες θέσεις στην κανονική περίοδο θα παίζονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.