Ετοιμος για την ανατροπή ο ΟΦΗ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τους Κρητικούς να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τους Κρητικούς να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 1-0, όμως άπαντες πιστεύουν ότι στο κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό της διοργνάνωσης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Μάλιστα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες μαζί του και την Τετάρτη θα βγάλει την τελική 18άδα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Σαχσανίδη, Ξενοδόχωβ, Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Ζαχαράκη, Βάντο, Πίτσο, Μονιάκη, Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Βερόν, Σίσιτς, Παπουλή, Μάντζιο, Ζορμπά, Ουκάρ, Νύκταρη.

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που βρίσκονται στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ.
ΟΙ τιμές των εισιτηρίων είναι:
-Θύρα 1: 15 ευρώ
-Θύρες 4,5: 15 ευρώ
-Θύρα 8: 20 ευρώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.