Ταπούτος: Στην εντατική ο Άρης

Λύση πρέπει να βρεθεί και άμεσα μάλιστα για να συνεζίσει ο Άρης να ζει, όπως τόνισε ο Χρήστος Ταπούτος. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» εξέπεμψε SOS λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εξακολουθούν να ταλανίζουν την ομάδα, η οποία, όπως είπε, «βρίσκεται στην εντατική».

Λύση πρέπει να βρεθεί και άμεσα μάλιστα για να συνεζίσει ο Άρης να ζει, όπως τόνισε ο Χρήστος Ταπούτος. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» εξέπεμψε SOS λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εξακολουθούν να ταλανίζουν την ομάδα, η οποία, όπως είπε, «βρίσκεται στην εντατική».
Ο αρχηγός του Αρη μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» λέγοντας «η ομάδα είναι στο σημείο μηδέν τώρα και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Άρης είναι στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, ελπίζω η νέα διοίκηση που θα προκύψει να δώσει ζωή στον Άρη».
Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι παίκτες και στην αγωνιστική εικόνα των «κιτρίνων», μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Α1.
Αναφερόμενος εκτενέστερα στην οικονομική δυσπραγία της ΚΑΕ, τόνισε ότι «τις τελευταίες μέρες έρχονται αισιόδοξα μηνύματα, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση και περιμένουμε τις εξελίξεις, όλοι στην ομάδα θέλουμε να γίνει κάτι και σύντομα για να μπορέσει να συνεχίσει η ομάδα. Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν τα προβλήμα στην ομάδα και ελπίζω κάλλιο αργά παρά ποτέ να βρεθεί μια λύση, θα θέλαμε φυσικά να έχει συμβεί νωρίτερα ώστε να αγωνιζόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα. Τώρα τελειώνει η σεζόν αλλά έστω και αργά ας βρεθεί μια λύση για να μπορέσει και ο Άρης να βρει τον δρόμο του στην συνέχεια».
Όσον αφορά στη στάση που κρατά ο ίδιος, εξήγησε πως «ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και προσπάθησα να βοηθήσω αγωνιστικά για να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Τώρα είναι στο χέρι των παραγόντων να βρουν μια λύση, με γνώμονα πάντοτε το καλό του Άρη».

Για την εικόνα που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι» στο παρκέ, επεσήμανε ότι «ήμασταν μια πολύ νέα ομάδα, είχαμε νέα παιδιά χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και θέλαμε πολύ δουλειά. Σαφώς αν δεν είχαμε τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη και δίναμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα είχαμε πετύχει μερικές νίκες παραπάνω και θα ήμασταν σίγουρα στη εξάδα τουλάχιστον. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το Περιστέρι και περιμένουμε ένα δώρο από τον Πανιώνιο για να πάρουμε την 6η θέση. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια κυνηγούσε την 3η θέση αλλά και φέτος μπορεί να τα καταφέρει, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν πάρουμε τελικά την 6η θέση, τότε ίσως μπορέσουμε να σπάσουμε μια έδρα και να φτάσουμε πάλι ψηλά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Πιστεύω πάντως ότι και έτσι ακόμη η σεζόν είναι πετυχημένη, η ομάδα είχε πολλά νέα παιδιά, που δούλεψαν πολύ στην διάρκεια της σεζόν. Ελπίζω να μπορέσει ο Άρης να κρατήσει ένα βασικό κορμό και την επόμενη χρονιά ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα. Για να γίνει αυτό φυσικά χρειάζεται και διοικητική σταθερότητα, αν βρεθεί η λύση στο διοικητικό η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την φετινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.