Το παράδειγμα του Τσιγκρίνσκι

Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει στο blog του για τον Ουκρανό αμυντικό που επιθυμούν στην ΑΕΚ να γίνει "σημαία" της ομάδας.

“Ο Τσιγκρίνσκι είναι ένας πύργος”, είπε στην Ισπανία ο Μανόλο Χιμένεθ. “Εκτός από πολύ καλό ποδοσφαιριστή και απαραίτητο για την ομάδα μας, σε θεωρούμε έναν καταπληκτικό άνθρωπο με ήθος και προσωπικότητα που ταιριάζει στην ΑΕΚ”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη όταν υπέγραφε την ανανέωση του συμβολαίου του. Την ίδια στιγμή με τα καλύτερα λόγια για τον Ουκρανό αμυντικό μιλούν άπαντες στα Σπάτα, είτε πρόκειται για συμπαίκτες, είτε για απλούς εργαζόμενους της ομάδας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτή τη στιγμή ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι χαίρει απόλυτης εκτίμησης και το γεγονός αυτό αποδεικνύει τις προθέσεις των “κιτρινόμαυρων” για το μέλλον.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή – κόσμημα, για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια μπορούν να κάνουν όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν. Δεν είναι το πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα ο λόγος που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει. Τόσο ο ίδιος άλλωστε όσο και οι Καταλανοί ήλπιζαν σε περισσότερα απ’ τη μεταξύ τους συνεργασία. Είναι κάτι παραπάνω, που ξεπερνά τα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Είναι ο σεβασμός που αποπνέει, η ισχυρή προσωπικότητα, ο πράος χαρακτήρας και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή σεβάστηκε απόλυτα την ευκαιρία που του δόθηκε στη χώρα μας να κάνει το δικό του …restart. 

Το παράδειγμα του Τσιγκρίνσκι είναι το κατάλληλο για να φανερώσει τις προθέσεις των “κιτρινόμαυρων” και για το μέλλον. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να ενισχύσουν το δυναμικό τους. Παίκτες υψηλού επιπέδου στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και συγχρόνως πρότυπα για κάθε νέο παιδί και ηγιή φίλαθλο. Πέτυχαν διάνα με την επιλογή του Ουκρανού και η απόφασή τους να του ανανεώσουν το συμβόλαιο ως το 2020 (με προοπτική περαιτέρω συνεργασίας), παρά το γεγονός ότι τότε θα είναι 34 ετών (με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμού) αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και μήνυμα προς τον κόσμο για τη συνέχεια. Θα είναι ευχής έργον τόσο για την Ένωση, όσο και γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα να δούμε κι άλλους …Τσιγκρίνσκι στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα σημαίνει ότι όντως έχουν γίνει βήματα μπροστά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.