Οι ευρωπαϊκές μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε το τριήμερο 19-21/1 τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball και τον αγώνα του «Δικεφάλου» στο Eurocup.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και το διήμερο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου – Παρασκευή 22 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Λοκομοτίβ Κούμπαν – Παναθηναϊκός (https://youtu.be/N9Vu579P7PU) και άλλα 6 παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (https://youtu.be/3HeZWHhmAHE), καθώς και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Όλντενμπουργκ για την 3η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup (https://www.youtube.com/watch?v=1iQczj1tQo4).

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00 με τον εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά κόντρα στη γερμανική ομάδα που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης. 

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, με τέσσερις αγώνες για την Euroleague Basketball, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Λοκομοτίβ Κούμπαν – Παναθηναϊκός, που θα προβληθεί στις 19:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης. Στις 20:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Τσεντεβίτα – Αναντόλου Εφές που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 21:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 η μετάδοση του αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.  Στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα, με το μπασκετικό «el clasico» να μεταδίδεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova). Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. 

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Χίμκι θα υποδεχθεί τη Μπάμπεργκ, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 20:00 το Novasports 4 θα καλύψει τον αγώνα Νταρουσάφακα – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 21:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. 

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας – Ουνικάχα Μάλαγα αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. 

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball και το Eurocup:
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague
Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague
Δείτε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball στο http://www.novasports.gr/euroleague-top16-04
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/Eurocup
Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/WebTV-Eurocup
Δείτε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «32» του Eurocup http://www.novasports.gr/eurocup-top32-03
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Eurocup.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.