«Πιστεύω πως Σαμιλίδης και Βαζαίος θα πιάσουν τα όρια για το Λονδίνο»

Για την παρουσία της πολυμελούς ελληνικής αποστολής, αλλά ιδιαίτερα των δύο δικών του κολυμβητών, Παναγιώτη Σαμιλίδη και Ανδρέα Βαζαίου, στο διεθνές μίτινγκ του Αμστερνταμ, μίλησε ο προπονητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, Δημήτρης Αθυμαρίτης, στη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Για την παρουσία της πολυμελούς ελληνικής αποστολής, αλλά ιδιαίτερα των δύο δικών του κολυμβητών, Παναγιώτη Σαμιλίδη και Ανδρέα Βαζαίου, στο διεθνές μίτινγκ του Αμστερνταμ, μίλησε ο προπονητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, Δημήτρης Αθυμαρίτης, στη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. «Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Σαμιλίδης πήγε πάρα πολύ καλά και πλησίασε το όριο για τους Ολυμπιακούς, ενώ ο Βαζαίος δεν βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως το νεαρό της ηλικίας, το άγχος και το ότι ήταν αδιάθετος τον εμπόδισαν να αποδώσει καλύτερα. Πάντως, πιστεύω πως στο επόμενο δίμηνο θα καταφέρουν να πιάσουν τα όρια στα επόμενα μίτινγκ, όπως έχει κάνει ο Στέφανος Δημητριάδης», δήλωσε αρχικά ο Αθυμαρίτης και συνέχισε:

«Οι υποδομές μας είναι υποδομές προηγούμενου αιώνα. Ειδικά σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει σύγκριση. Για παράδειγμα, στο Άμστερνταμ που βρεθήκαμε οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες. Εμείς είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Παρ΄όλα αυτά, όλα τα παιδιά κάνουν σημαντική προσπάθεια και βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Προσπαθούν μόνοι τους χωρίς μεγάλη υποστήριξη, ούτε από την Πολιτεία, η οποία δεν παρέχει χώρους, αλλά ούτε και από τους συλλόγους τους, οι οποίοι πλέον δύσκολα τα βγάζουν πέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.