Στους τέσσερις της Ευρώπης η εθνική

Στην τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι προκρίθηκε η εθνική ομάδα πόλο που «έπνιξε» με 6-2 την Ισπανία στα προημιτελικά.

Στην τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι προκρίθηκε η εθνική ομάδα πόλο που «έπνιξε» με 6-2 την Ισπανία στα προημιτελικά.

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και στον παίκτη λιγότερο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κράτησαν πολύ χαμηλά στο σκορ τους Ισπανούς, με τον Γιάννη Φουντούλη να πετυχαίνει τρία τέρματα και να οδηγεί την Ελλάδα στο σκοράρισμα. 

Η Εθνική βρίσκεται σε ημιτελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 17 χρόνια, με την αντίπαλό της να προκύπτει από το ζευγάρι Σερβία-Ρωσία. 

Τα οκτάλεπτα:
0-2, 1-1, 1-2, 0-1

Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Φουντούλης (περιφέρεια), 0-2 Φουντούλης (περιφέρεια), 0-3 Μυλωνάκης (περιφέρεια), 1-3 Μάγιαρακ (π.π.), 1-4 Μουρίκης (π.π.), 1-5 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 2-5 Μάγιαρακ (περιφέρεια), 2-6 Φουντούλης (π.π.).

Η εθνική είχε 2/6 με παίκτη παραπάνω και τέσσερα γκολ από την περιφέρεια. Η Ισπανία είχε 1/11 με παίκτη παραπάνω και ένα γκολ από την περιφέρεια.
 
Διαιτητές: Κουν (Ουγγαρία), Μαργκέτα (Σλοβενία)

Οι συνθέσεις:

Ισπανία (Γκαμπριέλ Ερνάντεθ): Αγκιλάρ, Μουνάριθ, Λόπεθ Εσκριμπάνο, Ρόκα, Μολίνα, Μινγκέλ, Σίρανι, Εσπανιόλ, Ταχούλ, Φερνάντεθ, Μάγιαρακ 2, Ετσενίκε, Λόπεθ Πινέδο

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 1, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.