Μαθαίνουν αντιπάλους στη φάση των “16”

Στην Ελβετία είναι στραμμένη η προσοχή των τριών ελληνικών ομάδων, που συνεχίζουν στο Basketball Champions League, καθώς στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/02/2019 • 09:52
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
  • shares
Στην Ελβετία είναι στραμμένη η προσοχή των τριών ελληνικών ομάδων, που συνεχίζουν στο Basketball Champions League, καθώς στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας θα μάθουν τους αντιπάλους τους, με το ελληνικό “εμφύλιο” να μην είναι μακρινό σενάριο. 

Συγκεκριμένα, η Ένωση μπορεί να κληρωθεί με έναν από τους τέταρτους των τριών άλλων ομάδων. Αυτοί είναι οι Λε Μαν, ΠΑΟΚ και Προμηθέας. Από την πλευρά του, ο “Δικέφαλος” του Βορρά, πέρα από την ΑΕΚ, έχει ως πιθανούς αντιπάλους τις Μούρθια και Βίρτους Μπολόνια. Τέλος, ο Προμηθέας έχει και αυτός ως πιθανή αντίπαλο την ΑΕΚ, καθώς επίσης τις Μούρθια και Τενερίφη. Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των “16” θα διεξαχθούν το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 12 και 13 του ίδιου μήνα. Οι Προμηθέας και ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχοι στα πρώτα ματς, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενούμενη.

Τα γκρουπ της κλήρωσης: 

Πρώτοι ομίλων: 
Μούρθια (Ισπανία)
Τενερίφη (Ισπανία)
ΑΕΚ, Μπολόνια (Ιταλία)

Δεύτεροι ομίλων: 
Μπάνβιτ (Τουρκία)
Βενέτσια (Ιταλία)
Χάποελ (Ισραήλ)
Μπεσίκτας (Τουρκία)

Τρίτοι ομίλων: 
Νίζνι (Ρωσία)
Ναντέρ (Γαλλία)
Μπάμπεργκ (Γερμανία)
Νεπτούνας (Λιθουανία)

Τέταρτοι ομίλων: 
Λε Μαν (Γαλλία)
ΠΑΟΚ
Αντβέρπ (Βέλγιο)
Προμηθέας
Γράψτε το σχόλιο σας...