Σιμόες: «Δύσκολο ματς με την ΑΕΛ» (photo)

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε πως η επικείμενη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ θα είναι αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ, μετά την ήττα της 2-1 στο πρώτο ματς.

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε πως η επικείμενη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ θα είναι αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ, μετά την ήττα της 2-1 στο πρώτο ματς. Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον επαναληπτικό ημιτελικό των δυο ομάδων, ώστε να πάρουν την πρόκριση και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Χαρακτηριστικά, ο Σιμόες δήλωσε μεταξύ άλλων στο match programme του αγώνα με τους «βυσσινί»: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, έχουμε χάσει στο πρώτο ματς, πρέπει να προσέξουμε και να προσπαθήσουμε πολύ για να πετύχουμε την πρόκριση».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος δήλωσε για τους στόχους της ΑΕΚ: «Ο στόχος είναι αυτός και με όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε στην κορυφή. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι είναι δίκαιη η πρώτη θέση για την ΑΕΚ. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ποια είναι η καλύτερη ομάδα εφέτος στην Ελλάδα».

Το σχετικό ποστάρισμα:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.