Συγκέντρωση ζήτησε ο Φλεβαράκης

Η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ είναι το «κλειδί» προκειμένου ο Ηλυσιακός να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Δράμα, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ είναι το «κλειδί» προκειμένου ο Ηλυσιακός να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Δράμα, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων αναφέρθηκε στον γεγονός πως η ομάδα του συμπληρώνει 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα σχολίασε και την απουσία του Νάνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης:
«Κατ’ αρχήν θέλω να σταθώ στα 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ που θα συμπληρώσει στη Δράμα ο Ηλυσιακός και να ευχηθώ οι αγώνες να πολλαπλασιαστούν με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά την ίδια φιλοσοφία: Ευκαιρίες στα ελληνόπουλα και σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, εμείς για μία ακόμη φορά θα μπούμε σε έναν αγώνα για να παίξουμε το μπάσκετ μας. Η απουσία του Νάνα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ καλή περιφέρεια και δυνατούς ψηλούς. Ο ΚΑΟΔ έχει πολύ ισχυρό ρόστερ και δεν είναι τυχαίες οι νίκες του στην έδρα του. Για να έχουμε τύχη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και πολύ ομαδικοί στην επίθεση, καθώς η ομάδα χτίστηκε χωρίς την παρουσία ενός σκόρερ και απαιτείται ομαδική δουλειά για να φτάσουμε στο καλάθι».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Σπανός δήλωσε: «Τα 100 παιχνίδια που συμπληρώνει στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ η ομάδα αποτελούν ένα έξτρα κίνητρο για μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη όμως θα παλέψουμε όλοι με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο. Στις αγωνιστικές που απομένουν ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και γι’ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο με τους προπονητές μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.