Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Ασθενείς βροχοπτώσεις σημειώνονται κατά τόπους στις πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, αλλά και της Θράκης.

Ασθενείς βροχοπτώσεις σημειώνονται κατά τόπους στις πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, αλλά και της Θράκης. Χιόνια έχουν πέσει και στη Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία υποχώρησε κάτω από το μηδέν (-1), στη βόρεια Χαλκιδική και στο Πήλιο.

Σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας, Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου (από το 52ο έως το 66ο χλμ.) και Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (από το 50ό έως το 88ο χλμ.), καθώς επίσης στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, και Καστοριάς – Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου. Αλυσίδες απαιτούνται επίσης σε ορεινούς επαρχιακούς δρόμους των Γρεβενών, της Χαλκιδικής και της Ημαθίας.

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένουν εδώ και ένα μήνα 37 ορεινοί οικισμοί του νομού Γρεβενών, μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.