Ξεκίνησε η μάχη για την κούπα στη Σύρο

Φαβορί τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή έχρισαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που από αύριο ρίχνονται στη μάχη του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που φιλοξενείται στη Σύρο.

Φαβορί τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή έχρισαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που από αύριο ρίχνονται στη μάχη του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου ανδρών που φιλοξενείται στη Σύρο. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο της Σύρου έχει ως εξής:

Δημήτρης Καζάζης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Συγγνώμη που δεν υπάρχει αθλητής μας στη συνέντευξη Τύπου, αλλά έχουμε προπόνηση αυτή την ώρα και είμαστε μόνο 10 αθλητές. Θα είναι μια γιορτή του αθλήματος που γίνεται στο κέντρο του βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Η Σύρος είναι ένα νησί που αγαπάει το βόλεϊ και το δείχνει. Για την ομάδα μου είναι μια άλλη διοργάνωση, δεν είμαστε υπό την πίεση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μπορέσουμε να χαρούμε το παιχνίδι και όπου μας βγάλει».

Δημήτρης Ριζόπουλος (αρχηγός του Άρη): «Είναι μια γιορτή του βόλεϊ και είναι θετικό το γεγονός ότι γίνεται σε ένα όμορφο και φιλόξενο νησί. Το κοινό αγαπάει το βόλεϊ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, να χαρούμε. Η δική μας απόδοση θα κρίνει το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό».

Γιώργος Γιάτσης (προπονητής Άρη): «Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση».

Θάνος Μαρούλης (αρχηγός Λαμίας): «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν τη διοργάνωση στη Σύρο. Όλα τα ματς είναι τελικοί, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά καθώς οι διαφορές είναι πολύ μικρές και νομίζω ότι δεν θα είναι έκπληξη κανένα αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε με καλό ρυθμό κόντρα σε ένα μεγάλο φαβορί που είναι η Σύρος. Να κάνουμε δυνατό ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Λαμίας): «Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια, τον δήμο και τον οργανισμό και μακάρι οι ενέργειες οι δικές σας να αποτελέσουν παράδειγμα σε άλλες πόλεις και άλλους φορείς. Η δική μου ομάδα αντιμετωπίζει τη διοργάνωση ως μια γιορτή. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας, αλλά η Λαμία έχει αποδείξει πως είναι σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα και θα παίξουμε για το καλύτερο. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες το καλύτερο αποτέλεσμα.

Νίκος Ζαλμάς (προπονητής Παμβοχαϊκού): «Να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Εμείς, ως μια καινούρια επαρχιακή ομάδα καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για την τοπική κοινωνία αυτό το γεγονός. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε πολύ δύσκολο προημιτελικό. Θέλω να δω την ομάδα μου να αγωνίζεται πολύ καλύτερα από το τελευταίο 15νηθμερο όταν κάποιες ατυχίες μας πήγαν πίσω. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά είναι δύσκολο μέσα σε 20 μέρες να πάρουμε δεύτερο θετικό αποτέλεσμα. Κύπελλο είναι όμως και οποιαδήποτε έκπληξη είναι καλοδεχούμενη.

Σταύρος Κατσανεβάκης (αρχηγός Παμβοχαϊκού): «Να ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τη φιλοξενία. Δική μου ευχή είναι να μπορέσουμε να μπούμε σε ρυθμούς καλής απόδοσης που είχαμε αρκετούς μήνες πριν».

Βίκτωρας Κουρούπης (αρχηγός Φοίνικα): «Να ευχαριστήσω την περιφέρεια, τον δήμο, τον ΟΠΑΣ, την ομοσπονδία και τη διοίκηση του συλλόγου μου που μας δίνουν την ευκαιρία, μπροστά στον κόσμο μας, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για την επιτυχία της διοργάνωσης είμαι σίγουρος».

Νίκος Νεόφυτος (προπονητής Φοίνικα): «Να σας καλωσορίσω όλους και να ευχηθώ να τα περάσουμε ωραία. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Ανδρέας Ανδρεάδης (αρχηγός Ολυμπιακού): «Ευχαριστώ την οργανωτική επιτροπή για τη φιλοξενία και όσους εργάστηκαν για να φέρουν τη διοργάνωση στη Σύρο. Είμαστε οι κάτοχοι του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κεκτημένα».

Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Να ευχαριστήσω τις τοπικές αρχές. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα τελειώσει η οργάνωση με απόλυτη επιτυχία. Ελπίζω και εύχομαι όλες οι ομάδες να δείξουν καλό εαυτό τους και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Σωτήρης Δρίκος (προπονητής Ηρακλής): «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη Σύρο, στην ομάδα, στον Δήμο, σε όλο το νησί που έδειξαν πραγματικό θάρρος να αναλάβουν διοργάνωση με οκτώ ομάδες και με πολλές απαιτήσεις σε τόσο δύσκολους καιρούς. Το μοτό Σύρος=βόλεϊ είναι ένα δείγμα πως πρέπει να κινηθεί ο αθλητισμός αν θέλει να επιβιώσει. Είμαστε εδώ οκτώ ομάδες, για νοκ άουτ παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες. Ο Κυπελλούχος πρέπει να κερδίσει τρία ματς με καλούς αντιπάλους σε λίγες ημέρες. Αυτό από μόνο του καθιστά σημαντική την ποσότητα και την ποιότητα εναλλακτικών λύσεων που διαθέτει κάθε ομάδα και λίγες ομάδες διαθέτουν γιατί εποχές δύσκολες. Εμείς έχουμε στερηθεί εδώ και 15 ημέρες τον Ντεσπέιν, όμως με την εμπειρία των αθλητών και τη φρεσκάδα των νεότερων προσπαθούμε να δίνουμε λύση και να εμφανιζόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Ο στόχος μας σταματάει στο πρώτο ματς. Η οπτική μας φτάνει μέχρι τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και αντιμετωπίζουμε τον αυριανό αγώνα χωρίς κανένα αγωνιστικό παρελθόν, σαν τάμπουλα ράζα. Αν τα καταφέρουμε θα περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε».

Κώστας Προύσαλης (αρχηγός Ηρακλή): «Να συμφωνήσω με όλους για τη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια. Έχω όμως ένα μικρό παράπονο για την απουσία των φιλάθλων μας από το γήπεδο. Η βοήθειά τους είναι σημαντική για εμάς γιατί έχουν δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα. Αγωνιστικά σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να τα δώσουμε όλα να περάσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Όλοι οι παρόντες ρωτήθηκαν στη συνέχεια για τα φαβορί και είπαν…
Καζάζης: «Φαβορί είναι ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός, αλλά κάθε ομάδα θέλει το κάτι παραπάνω».
Ριζόπουλος: «Φαβορί είναι ο Ηρακλής είτε παίζει ο Ντεσπέιν είτε όχι, γιατί είναι η ομάδα με το πιο πλήρες ρόστερ».
Γιάτσης: «Η βαθμολογία είναι αντιπροσωπευτική για προβλέψεις».
Μαρούλης: «Βάσει των τελευταίων εμφανίσεων καλύτερη ομάδα και πιο έτοιμη είναι η Σύρος».
Ανδρεόπουλος: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για φαβορί. Όλες οι ομάδες μπορούν και έχουν πιθανότητα για τρεις νίκες».
Ζαλμάς: «Η Σύρος είναι οικοδέσποινα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα μέχρι το Σάββατο το βράδυ».
Κατσανεβάκης: «Σε τέτοια διοργάνωση με σερί αγώνες δεν υπάρχουν φαβορί».
Κουρούπης: «Δεν μπορείς να δώσεις τον τίτλο φαβορί σε κάποια ομάδα, αλλά εξ ορισμού οι δύο ομάδες που συνδυάζουν βάρος φανέλας και τακτικά είναι σε καλή συγκυρία, είναι ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής».
Νεόφυτος: «Ηρακλής και Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά το συναίσθημα το δικό μου είναι ότι θα το πάρει η Σύρος».
Ανδρεάδης: «Το Κύπελλο είναι θεσμός εκπλήξεων, αλλά μένει να δούμε αν η Σύρος ή ο Παμβοχαϊκός θα αντέξουν την πίεση. Γιατί και η Λαμία και η Πάτρα έφτασαν σε τελικό και τον έχασαν».
Καλμαζίδης: «Φαβορί για εμάς δεν υπάρχει. Βλέπουμε το πρώτο παιχνίδι μόνο. Μπορεί να δούμε και κάποια έκπληξη».
Δρίκος: «Είναι δύσκολο να πούμε μονολεκτικά ένα φαβορί. Πρώτο φαβορί είναι η Σύρος λόγω εντοπιότητας, ως εναλλακτική λύση θα έλεγα τον Ολυμπιακό λόγω των πολλών αγωνιστικών λύσεων και τρίτο τον Ηρακλή λόγω της καλής ομάδας που έχει με τους 7-8 παίκτες που αγωνίζονται».
Προύσαλης: «Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο και για αυτό ήρθαμε. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους, φαβορί είναι η Σύρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.