Σε 10ωρο αποκλεισμό των Τεμπών προσανατολίζονται οι αγρότες


Σε αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης προχώρησαν στις 5 το απόγευμα αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι μετακινήθηκαν με μερικές δεκάδες τρακτέρ προς το συγκεκριμένο σημείο αποκλείοντας την κυκλοφορία μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα, αποκλείστηκε ο δρόμος από τρακτέρ και στο Γερακάρι Άγιας, αλλά και το Αργυροπούλι Τυρνάβου, για το ίδιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει δυσχεράνει ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς τα συγκεκριμένα σημεία εντάσσονται στις εναλλακτικές διαδρομές που ακολουθούν τα οχήματα όταν δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν επί του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στο κομμάτι του ΠΑΘΕ όπου έχουν “απλωθεί” χιλιάδες τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας, ο αποκλεισμός είναι μόνιμος από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων.

Στο μεταξύ, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα Τέμπη μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ παρότι οι αγρότες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει το ακριβές χρονικό διάστημα που θα αποκλείσουν αύριο την Κοιλάδα, ο προσανατολισμός είναι αύριο ο αποκλεισμός να είναι δεκάωρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.