Γκαρσία: "Καταπληκτική η ΑΕΚ!"

Ο προπονητής της Φουενλαμπράντα αποθέωσε την "Ένωση" μετά τον αποψινό (7/11) αγώνα στο ΟΑΚΑ - Ο Ίαν Ο'Λίρι από την πλευρά του στάθηκε στα πολλά λάθη, που έκανε η ισπανική ομάδα στο παιχνίδι
07/11/2018 • 23:38
Ο προπονητής της Φουενλαμπράντα, Νέστορ Γκαρσία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μετά το τέλος του αποψινού (7/11) αγώνα στο ΟΑΚΑ
  • shares
Ο Νέστορ Γκαρσία μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ΑΕΚ μετά το αποψινό (7/11) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και την ήττα της δικής του ομάδας, της Φουενλαμπράντα, στο πλαίσιο του Γ' ομίλου του Basketball Champions League. Κυριολεκτικά, αποθέωσε την "Ένωση" ο προπονητής του ισπανικού συλλόγου!

Δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: "Η ΑΕΚ είναι καταπληκτική ομάδα! Έχει αθλητικότητα, ταλέντο και τρέχει το γήπεδο, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι και η κάτοχος του τίτλου. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κατά διαστήματα πλησιάζαμε, αλλά αυτό δεν έφτανε".

Από τη δική του πλευρά, ο Ίαν Ο' Λίρι, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ισπανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε εύκολα μπάλες και μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Καταφέραμε αρκετές φορές να επιστρέψουμε, αλλά όχι και να κερδίσουμε. Παρότι δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ήμασταν κοντά στο σκορ και κρατάμε τα θετικά".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/05/2019 • 16:43