Μαρίνος: “Εύκολο με Ολυμπιακό”

Ο Στέργος Μαρίνος μίλησε για τον Κέβιν Μιραλάς και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατά την κλήρωση του Τζόκερ.

Ο Στέργος Μαρίνος  μίλησε για τον Κέβιν Μιραλάς και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατά την κλήρωση του Τζόκερ. Όταν ο παρουσιαστής του είπε πως τα δύσκολα ματς για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τώρα ο Μαρίνος απάντησε αστειευόμενος πως το πιο εύκολο ματς είναι εκείνο κόντρα στους πρωταθλητές.

«Ναι, έχουμε κάποια ντέρμπι, έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Το πιο εύκολο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό» είπε συγκεκριμένα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Μιραλάς ο οποίος αγωνίζεται από την πλευρά του:  «Γρήγορος παίκτης, δύσκολος, αλλά στο πρώτο ματς τα είχα πάει καλά. Το ίδιο θα προσπαθήσω και τώρα αν βρεθούμε και πάλι αντίπαλοι».

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα ο Μαρίνος τόνισε: «Είναι συναρπαστικό. Αυτή η τριάδα των αγώνων που έχουμε εμείς θεωρώ ότι θα κρίνει πολλά. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεν κριθεί το πρωτάθλημα σε αυτά τα παιχνίδια, θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρουμε εμείς».

Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με τους τραυματίες ειπε: «Ο Μπουμσόνγκ και ο Κουίνσι είναι καλά και γυρίζουν, και ο Λέτο πάει καλύτερα. Ελπίζω να τον έχουμε σύντομα, διότι είναι σημαντικός. Εχει το ένστικτο του σκόρερ και κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του».

Όταν ρωτήθηκε αν θα φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικός, ««Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό». Τέλος, είπε πως είναι όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά δεν το σκέφτεται να το κάνει άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.