Το Λονδίνο κατασκευάζει το δικό του Μουσείο

Την κατασκευή Ολυμπιακού Μουσείου, κοντά στο νεοσύστατο στάδιο που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού, προανήγγειλε την Δευτέρα η οργανωτική επιτροπή του κορυφαίου γεγονότος που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Την κατασκευή Ολυμπιακού Μουσείου, κοντά στο νεοσύστατο στάδιο που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού, προανήγγειλε την Δευτέρα η οργανωτική επιτροπή του κορυφαίου γεγονότος που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Βάσει των σχεδίων που υπάρχουν για το Μουσείο, θα βρίσκεται δίπλα στο Orbit Tover στο Ολυμπιακό Πάρκο, περιοχή του ανατολικού Λονδίνου που ήταν αρκετά υποβαθμισμένη, με τα εγκαίνια για το κοινό να είναι προγραμματισμένα για το 2014. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ή έναντι ενός συμβολικού αντίτιμου.

“Καθώς η πόλη μας έχει το μοναδικό προνόμιο να διεξάγει για τρίτη φορά στην Ιστορία τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Λονδίνο θα καταλάβει μία εξέχουσα θέση στην Ιστορία της διοργάνωσης”, τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής, Κόλιν Μοϊνιχάν και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι το βρετανικό Ολυμπιακό Μουσείο αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να διαφυλάξει το πνεύμα, τον ενθουσιασμό και τις αξέχαστες στιγμές των Αγώνων του 2012 και να εμπνεύσει τις επόμενες γενεές να ακολουθήσουν το όνειρό τους”.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει δικά της Μουσεία, στη Λοζάνη της Ελβετίας, καθώς και στη Βαρκελόνη, που είχε διοργανώσει τους Αγώνες το 1992.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.