Σάββατο… ξεκινάει η Κέρκυρα

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό θα ξεκινήσει ουσιαστικά το Σάββατο, καθώς την Παρασκευή οι παίκτες είχαν ρεπό.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό θα ξεκινήσει ουσιαστικά το Σάββατο, καθώς την Παρασκευή οι παίκτες είχαν ρεπό. Ο Χάβι Γκράθια τους περιμένει το πρωί, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και να ξεκινήσει και ο ίδιος να καταστρώνει τα πλάνα του.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους παίκτες της Ερασιτεχνικής ομάδας του συλλόγου, όπως, ασφαλώς, και προς το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Επιτυχία, που, πέρα από μεγάλη τιμή για το κοινό έμβλημα σύνταξης όλων των δυνάμεων του ΑΟΚ, το αγαπημένο “καραβάκι”, αποτελεί μια περίτρανη απόδειξη για την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται στα τμήματα υποδομής της μεγάλης μας οικογένειας. Μια δουλειά και μια προσπάθεια, στην οποία  η ΠΑΕ ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρωγός. Για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, για το καλό του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.