Στο +10 η Ρεάλ

Για την επιστροφή της στον θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου... ετοιμάζεται η Ρεάλ, που επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε και αύξησε σε διψήφιο αριθμό τη βαθμολογική της διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Για την επιστροφή της στον θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου… ετοιμάζεται η Ρεάλ, που επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε και αύξησε σε διψήφιο αριθμό τη βαθμολογική της διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Καμπράλ, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν για δεύτερη φορά στη σεζόν τη “βασίλισσα”.

Ο πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, πήρε την… κατάσταση στα χέρια του, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμη δύο γκολ για να ολοκληρώσει το χατ τρικ και να δώσει σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος σκόραρε στο 50′ και το 57′, με τον Κονέ να μειώνει σε 3-2 στο 63′ και να βάζει πάλι τους φιλοξενούμενους στο “κόλπο”.

Η “απάντηση” της Ρεάλ, ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν άμεση. Ο Μπενζεμά στο 66′ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Με την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήγε στους 58 βαθμούς και άφησε την Μπαρτσελόνα στους 48 μετά από 22 αγωνιστικές.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (81′ Κακά), Γκρανέρο (76′ Κεντίρα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Ντελ Όρνο (60′ Πέδρο Λόπεθ), Χάβι Βέντα, Καμπράλ, Μπαγεστέρος, Βάλντο (76′ Πέδρο Μποτέλιο), Σεράνο, Ιμπόρα, Φαρινός, Ελ Ζαρ (46′ Παγιαρδό), Κονέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.