«Ζοτς»: Στο ίδιο επίπεδο μετά από απραξία

Ικανοποιημένος έδειξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ, παρότι κατά τη διάρκεια του ματς έγινε... έξαλλος με τους παίκτες του ουκ ολίγες φορές.

Ικανοποιημένος έδειξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ, παρότι κατά τη διάρκεια του ματς έγινε… έξαλλος με τους παίκτες του ουκ ολίγες φορές. Όπως εξήγησε παρά την απουσία αγωνιστικής δράσης για μια εβδομάδα, η ομάδα του διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα και πλέον γυρν’α «διακόπτη» για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
«Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Συνεχίσαμε να παίζουμε το ίδιο έπειτα από 7 ημέρες και την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη. Στην άμυνα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο και νομίζω κυριαρχήσαμε και στα 40 λεπτά», ήταν τα πρώτα λόγια του. Εκείνο που εντόπισε ήταν -ξανά- τα λάθη. «Το μόνο πρόβλημα ήταν κάποια λάθη, που πάντα τιμωρούνται με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Νομίζω έτσι έγινε με όλα τα λάθη μας. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι. Αν κάτι πρέπει να αλλάξουμε είναι η ταχύτητά μας στο ανοιχτό γήπεδο και “5 εναντίον 5”. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε», τόνισε.


Αναφερόμενος στο ντέρμπι των «αιωνίων» της προσεχούς Κυριακής (12/2), δήλωσε ότι «έχουμε στη διάθεσή μας τις ίδιες ημέρες να προετοιμαστούμε όπως κάθε φορά. Οι ημέρες μεταξύ των ματς είναι πάντα το ίδιο, δεν αλλάζει κάτι. Αύριο θα κάνουμε ένα “κλικ”, αλλάζουμε το τσιπ και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό», ενώ πρόσθεσε: «Σε κάθε ματς προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα απ’ την προηγούμενη φορά, όχι επειδή τώρα ακολουθεί ο Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.