Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την Τελτσίδου

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ελληνική αποστολή που βρίσκεται από χθες στο Ντίσελντορφ για το δεύτερο κατά σειρά Γκραν Πρι του 2016.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ελληνική αποστολή που βρίσκεται από χθες στο Ντίσελντορφ για το δεύτερο κατά σειρά Γκραν Πρι του 2016. 

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, λόγω υψηλού πυρετού, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ακολουθήσει αγωγή ώστε να είναι έτοιμη για το επόμενο τουρνουά (Ευρωπαϊκό Όπεν), αυτό που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου στην Βαρσοβία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Ηλιάδης κληρώθηκε στο β` προκριματικό γκρουπ. Στη φάση των «32» της κατηγορίας των -90 κιλών θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Ναμπαλί (Ουκρανία)-Γκομπέρ (Γαλλία). Όσον αφορά στους Ρομάν Μουστόπουλο και Αλέξη Ντανατσίδη που μετέχουν στα -81 κιλά, κληρώθηκαν με αντιπάλους τους Οτ (Αυστρία) και Σομπίροφ (Ουζμπεκιστάν) αντίστοιχα, ενώ στα -73κ. ο Αζωίδης θα αντιμετωπίσει στον α` προκριματικό γύρο τον Μπάκε από την Δανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.