"Ο Άρης τιμά την ιστορία του!" (video)

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έστειλε το δικό του μήνυμα στο περιθώριο της σημερινής (11/7) κλήρωσης του Basketball Champions League, που έγινε στην Ελβετία
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
11/07/2018 • 18:41
Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Άρη, σήμερα (11/7) από την Ελβετία
  • shares
Η σημερινή (11/7) κλήρωση του Basketball Champions League για τη σεζόν 2018-2019, που έγινε στην έδρα της FIBA, στο "House of Basketball", στη Mies της Ελβετίας, ήταν η πρώτη σπουδαία διαδικασία, στην οποία παρέστη ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, εκπροσωπώντας την ομάδα. Ασφαλώς, η μέρα ήταν σημαντική για τον ίδιο και σημαδιακή για το σύλλογο.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, που ανέδειξε ως αντίπαλο των "κίτρινων" την Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο του Α' προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, ο Γουλιέλμος σχολίασε την παρουσία του συλλόγου σε αυτήν -η οποία για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν ήταν αυτονόητη.

Είπε αρχικά: "Ο νέος Άρης, ο Άρης του 2018, είναι εδώ, τιμάει την ιστορία του, τιμάει τη FIBA και γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση για το μπάσκετ".

Και συνέχισε: "Έγινε σήμερα (11/7) η κλήρωση, που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Ο Άρης, όμως, όταν παίζει όπως πρέπει να παίζει, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να παίξουν με τον καλύτερο εαυτό τους. Περιμένουμε τους αντιπάλους μας να τους φιλοξενήσουμε με την παραδοσιακά άριστη φιλοξενία της ομάδας μας και περιμένουμε την ίδια ωραία φιλοξενία να μας δείξουν και αυτοί. Ευχόμαστε σε όλους καλό παιχνίδι".

Να σημειώσουμε ότι στο περιθώριο της διαδικασίας, ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε επαφές με τους επικεφαλής της FIBA, στους οποίους εξήγησε πώς προχωράει το πλάνο των "κίτρινων" σχετικά με τους διακανονισμούς των οφειλομένων προς όλους όσοι έχουν λαμβάνειν. Το θέμα ενδιαφέρει τη FIBA, καθώς έξι παίκτες έχουν προσφύγει εκεί, διεκδικώντας ποσό, που συνολικά αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της και σχετικό βίντεο από τη δήλωση του Γουλιέλμου:


Γράψτε το σχόλιο σας...
15/05/2019 • 16:43