«Καλή κλήρωση, έχει πολλές πιθανότητες ο ΠΑΟΚ»

Ορέστης Συντελής
11/07/2018 • 16:46
Ο Τέλης Ζουρνατσίδης
  • shares
Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ αν παρουσιαστεί σοβαρός έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League εμφανίστηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης. 

Ο GM του «Δικεφάλου του βορρά» σχολίασε την κλήρωση, ενώ αναφέρθηκε και στο επίπεδο της διοργάνωσης που κάθε χρόνο βελτιώνεται.

«Ήταν μία καλή κλήρωση. Υπάρχουν στον όμιλο και ομάδες με παράδοση στο Basketball Champions League, όπως η Iberostar Tenerife και η Umana Reyner Venezia, αλλά και ομάδες που αποτελούν ερωτηματικά, καθώς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι ιδιαίτερο για αυτές. Γενικά, νομίζω ότι είναι ένας όμιλος, στον οποίο αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός και αν η στελέχωση της ομάδας πάει κατ’ ευχήν, έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση», δήλωσε αρχικά ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Για το επίπεδο της διοργάνωσης:
«Είδαμε φέτος να προστίθενται κάποιες πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η Brose Bamberg και η Hapoel Jerusalem, ενώ και οι ομάδες που βρίσκονται στη διοργάνωση από τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονται πιο δυνατές. Γενικά, νομίζω ότι το Basketball Champions League εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Οι άνθρωποι που τρέχουν το προσπαθούν να βελτιώνουν την κατάσταση χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα και αυτό που ελπίζουμε εμείς, είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/05/2019 • 16:43