Προβληματίζει η ομοιογένεια της Ντιναμό

Ο Σάββας Καμπερίδης σχολίασε το δυνατό σημείο της πρωταθλήτριας Γεωργίας, της ομάδας που πρώτη θα βρει απέναντί του ο Άρης στην προσπάθεια να φτάσει ως τους ομίλους του BCL
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
11/07/2018 • 15:31
Ο Σάββας Καμπερίδης (στη φωτό με τον Γιάννη Αθηναίου) σχολίασε το δυνατό σημείο της Ντιναμό Τιφλίδας, της πρώτης αντιπάλου του Άρη στο BCL
  • shares
Η Ντιναμό Τιφλίδας εμφανίζει ομοιογένεια, καθώς έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ που είχε και την περασμένη περίοδο, κι αυτό είναι ένα στοιχείο που φαίνεται να προβληματίζει τους "κίτρινους", σε ό,τι αφορά στις αναμετρήσεις με την ομάδα από τη Γεωργία, στο πλαίσιο του Α' προκριματικού γύρου του Basketball Champions League.

Σχολιάζοντας τη σημερινή κλήρωση, που έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με την πρωταθλήτρια Γεωργίας, ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε στο www.arisbc.gr: "Τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά πρόωρο να αξιολογηθεί η κλήρωση των Προκριματικών του Basketball Champions League, καθώς όλες οι ομάδες και πολύ περισσότερο εμείς, βρίσκονται στη φάση διαμόρφωσης του ρόστερ. Έτσι η όποια πρώτη εκτίμηση γίνεται με κριτήριο την περασμένη σεζόν ή τη γενικότερη παρουσία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα προηγούμενα χρόνια".

Για να προχωρήσει σε μεγαλύτερη ανάλυση, λέγοντας: "Η Ντιναμό Τιφλίδας είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία την περασμένη περίοδο κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γεωργία, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας. Η πορεία της στην Ευρώπη δεν ήταν η καλύτερη, αλλά το γεγονός ότι δείχνει να κρατάει μεγάλο μέρος του κορμού της, την καθιστά επικίνδυνη, καθώς τη χρονική περίοδο που γίνονται οι αγώνες, οι ομάδες δεν έχουν πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Βεβαίως, όπως προανέφερα, για να έχει βάση κάθε αξιολόγηση, θα πρέπει να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα παιχνίδια".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/05/2019 • 16:43