Ντεσάν:Δεν έχει αποφασίσει ο Γκριεζμάν

Σε 20 μέρες αρχίζει η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μετεγγραφικού παζαριού θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Αντουάν Γκριεζμάν βρίσκεται στην αποστολή των τρικολόρ που θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ και σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν θα αποφασίσει πριν από την σέντρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν είπε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αποκαλύψει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του πριν το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

‘Είπε πως θα τακτοποιήσει την κατάσταση πριν από το παγκόσμιο κύπελλο και αυτό θα κάνει. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την επιλογή του. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για την μετεγγραφή του, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτός είναι που θα πάρει την τελική του απόφαση.”

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει γη και ύδωρ στον Γάλλο επιθετικό προσπαθώντας να τον κρατήσει στο δυναμικό της. Τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για αύξηση των αποδοχών στον Γάλλο, όμως στα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της Ατλέτικο για την σεζόν 2018-2019 η φωτογραφία του Γκριεζμάν απουσιάζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.