Αγγελόπουλος: «Αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ»

12/04/2018 • 12:26
Ο Μάκης Αγγελόπουλος
  • shares
Ο Μάκης Αγγελόπουλος αισιοδοξεί για μία πετυχημένη διοργάνωση Final4 στην Αθήνα, ενώ τονίζει ότι η ΑΕΚ βαδίζει βήμα - βήμα προς την κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ πριν την κλήρωση του Final4 του Βasketball Champions League:

«Καλωσορίζω και τις υπόλοιπες ομάδες που μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έφτασαν στο Final Four. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της FIBA. Έχει πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και τρέχει με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Σαν ΑΕΚ θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βοηθήσουμε να γίνει ένα Final Four αντάξιο πετυχημένων διοργανώσεων της χώρας μας αλλά και αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και να αναβαθμίσουμε την εικόνα της χώρας μας».

Για το όραμά του:
«Το όραμά μας το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο βήμα-βήμα. Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη και τώρα είναι μέσα στην 20άδα. Επενδύουμε στην ιστορία της ΑΕΚ και κάνουμε σημαντικές επενδύσεις και στο μέλλον της ομάδας. Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ. Με αργά και σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε προς την κορυφή. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί και το μπασκετικό τοπίο. Υπάρχει αρκετή σκόνη και ομίχλη».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την FIBA:
«Το Champions League ωριμάζει γρήγορα και είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση».

Για το αν αρκείται στην παρουσία στο Final4:
«Όπως είπα και πριν, βήμα-βήμα. Τα ποσοστά αδρεναλίνης που ανεβάσαμε πρέπει να είναι ρεκόρ με τις προκρίσεις μας. Πάμε βήμα-βήμα και μετά θα δούμε για τους επόμενους στόχους».
Γράψτε το σχόλιο σας...
10/12/2018 • 14:39
loading the player...