H G4S Telematix, Yποστηρικτής Tεχνολογίας για τα Posidonia Cup 2018!

Για ακόμη μία χρονιά η G4S Telematix στηρίζει τη μεγάλη διοργάνωση Posidonia Cup, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Για ακόμη μία χρονιά η G4S Telematix στηρίζει τη μεγάλη διοργάνωση Posidonia Cup, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Όλοι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και πληροφορίες όπως τη διαδρομή και πορεία των σκαφών, την ταχύτητα, κ.α.

Η G4S Telematix θα εξοπλίσει τα σκάφη με προηγμένα δορυφορικά συστήματα τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανά το στίγμα τους μέσω μιας πρωτοποριακής  διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία θα αποτυπώνει την πορεία και την διαδρομή των σκαφών σε  χάρτη.

Περισσότερα από 50  ιστιοπλοϊκά ανοιχτής θαλάσσης θα συμμετέχουν στον αγώνα Posidonia Cup, στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς Ναυτιλιακής έκθεσης Posidonia 2018,  η οποία αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό για τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. 

Η αναμέτρηση θα  λάβει χώρα στα νερά του Σαρωνικού, σε μια παράκτια θαλάσσια  διαδρομή η οποία θα ορίζεται από σημαδούρες ποντισμένες σε στρατηγικά σημεία.  

H ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα θα προβάλλεται από την ιστοσελίδα της G4S Telematix www.telematix.gr και της διοργάνωσης www.posidoniacup.gr. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω υπολογιστή, tablet ή και κινητού, την αναμέτρηση των σκαφών.

G4S Telematix :  “Aνοίγουμε πανιά με Aσφάλεια” !

Η θάλασσα και η αίσθηση ηρεμίας που προσφέρει αποτελεί μια αξία και απόλαυση για πολλούς!  Μια απόλαυση που η ασφάλεια της δεν θα έπρεπε να διαπραγματεύεται!
Στη G4S Telematix η αγάπη σε ότι κάνουμε και η επιθυμία μας να προστατεύουμε ανθρώπους και περιουσιακά στοιχεία εν κινήσει  είναι ότι πολυτιμότερο πρεσβεύουμε.
Η ασφάλεια του σκάφους, η προστασία των επιβατών αλλά και του πληρώματος αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Λόγω της πολύχρονης εμπειρία μας, της προσήλωσής μας στην ποιότητα και στην επιθυμία μας να φέρνουμε αξία  στους πελάτες μας, η G4S Telematix έχει αναπτύξει και παρέχει ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφάλειας και προστασίας μέσω προηγμένης τεχνολογίας τηλεματικής,  διασφαλίζοντας την ασφάλεια του σκάφους αλλά και των ανθρώπων που επιβαίνουν σε αυτό!

Σχετικά με την  G4S Telematix

Η G4S Telematix S.A. στα 20 χρόνια λειτουργίας της, είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής τηλεματικών εφαρμογών στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία στα Βαλκάνια, έχοντας υλοποιήσει μεγάλα και πολύπλοκα έργα. 

H αποστολή της εταιρίας είναι η ασφάλεια  ανθρώπων και των περιουσιακών στοιχείων εν κινήσει. 

Θεμελιώδης λίθος της ανάπτυξης και ισχυροποίησής της στην αγορά αποτέλεσε  η επιτυχής εφαρμογή του υποσυστήματος διαχείρισης & εποπτείας οχημάτων έκτακτης ανάγκης για τους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα,  ακολούθησε η υλοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας των πλόων των πλοίων εφοδιασμού & μεταφοράς υγρών καυσίμων για λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών και πρόσφατα η ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης eCall για την Ελλάδα, για την άμεση αντιμετώπιση τροχαίων περιστατικών με σκοπό την μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στο δρόμο, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία eCall. 

Στη G4S Telematix S.A. η προσήλωση μας στην ποιότητα, το μεράκι σε ότι κάνουμε και η επιθυμία μας να φέρνουμε αξία στους πελάτες αποτελεί αδιαμφισβήτητα το λόγο δραστηριοποίησης μας!

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.telematix.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας  στο Facebook https://www.facebook.com/g4stelematix/ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.