Απόφαση της τελευταίας στιγμής η συμμετοχή του Πολ στο έβδομο παιχνίδι

Την ύστατη στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κρις Πολ στον καθοριστικό έβδομο τελικό της Δύσης ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς και τους Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς.

Την ύστατη στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κρις Πολ στον καθοριστικό έβδομο τελικό της Δύσης ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς και τους Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο ολ-σταρ πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του 5ου παιχνιδιού της σειράς, απουσίασε από το 6ο στο οποίο το Γκόλντεν Στέιτ ισοφάρισε σε 3-3 και όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του Χιούστον, Μάικ Ντ΄ Αντόνι, η απόφαση δεν είναι μόνο δική του: 

«Αν πάρω το νεύμα από τους προπονητές, τον Κρις (σ.σ Πολ) και τους γιατρούς, τότε θα παίξει. Αν κάποιος από τους τρεις έχει διαφορετική άποψη, πιθανότατα δεν θα παίξει. Η απόφαση θα παρθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Θα τεστάρουν την κατάσταση του και θα δουν αν υπάρχει η οποιαδήποτε πιθανότητα». 

Ο Ντ΄ Αντόνι είχε αναφέρει λίγο μετά την ισοφάριση των Γουόριορς πως «η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς τον Πολ» και πως «αν τον έχει τελικά στις τάξεις της θα είναι μπόνους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.