Δυσκολεύει του Μουσλίμοβιτς για Σάντερλαντ

Μπορεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να δοκιμάζεται στη Σάντερλαντ, ωστόσο η αγωνιστική του απραξία τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως είναι το μεγάλο ερωτηματικό της διοίκησης των «μαυρόγατων».

Μπορεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να δοκιμάζεται στη Σάντερλαντ, ωστόσο η αγωνιστική του απραξία τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως είναι το μεγάλο ερωτηματικό της διοίκησης των «μαυρόγατων». Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ αναζητά έναν έμπειρο επιθετικό που θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά άμεσα στη γραμμή κρούσης της Σάντέρλαντ.

Ο Μουσλίμοβιτς έχει την εμπειρία και την ικανότητα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των «μαυρόγατων» ωστόσο η μεγάλη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί εμπόδιο. Ο Βόσνιος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ που είναι ελεύθερος προπονείτε στην «Ακαδημία του Φωτός» θέλοντας να πείσει τον τεχνικό της Σάντερλαντ για να συναινέσει στην απόκτηση του.

Για τον «Μούσλι» ο Μάρτιν Ο’ Νιλ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι εδώ. Νομίζω ήταν στην Ρέιντζερς πριν. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά ο μάνατζερ του μας πήρε τηλέφωνο και μας ρώτησε εάν ενδιαφερόμαστε, κάτι που ισχύει».

Να σημειωθεί πως μαζί με τον Βόσνιο επιθετικό αυτή την περίοδο δοκιμάζονται και άλλοι παίκτες στην «Ακαδημία του Φωτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.