Ζουρνατσίδης: «Δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο» (video)

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
14/02/2018 • 15:36
Ζουρνατσίδης.
  • shares
Η σημερινή (14/2) κλήρωση στη Γενεύη, που έφερε αντίπαλο την Καρσίγιακα για τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του BCL, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους «ασπρόμαυρους». Όλοι, όπως και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για δύσκολο αντίπαλο, όμως, παράλληλα, πιστεύουν ότι ο «Δικέφαλος» έχει τις πιθανότητές του να προκριθεί.  
Ο γενικός αρχηγός της «ασπρόμαυρης» ομάδας, λοιπόν, σχολίασε για την επικείμενη διπλή αναμέτρηση με τους Τούρκους: «Επιστρέφουμε στην αγαπημένη Σμύρνη! Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάει αρκετές φορές και διατηρούμε άριστες σχέσεις με την ομάδα της Καρσίγιακα. Εδώ που είμαστε, και οι τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να έρθουν στον δρόμο μας είναι πάρα πολύ καλές, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε την πρόκριση, παρά τις όποιες δυσκολίες».

Και συνέχισε: «Θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτή τη σειρά των αγώνων και αυτό μας βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ. Ελπίζουμε ότι εκείνη την στιγμή θα είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει το παράθυρο με τις Εθνικές, όπου σταματάνε τα πάντα, και πιστεύουμε έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε και να διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Τις δηλώσεις που έκανε ο Τέλης Ζουρνατσίδης στη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/01/2019 • 16:27