Παπανικολάου: Μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα

Το... νου τους θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς με το Μαρούσι, όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου.

Το… νου τους θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς με το Μαρούσι, όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ομάδα του Νίκου Λινάρδου στον Άγιο Θωμά (19:00, ΝΕΤ), με τον διεθνή φόργουορντ να εξηγεί πως ο αντίπαλος τους είναι επικίνδυνος. «Σ’ όλα τα παιχνίδια πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται με τόσα μεγάλα προβλήματα. Το Μαρούσι δεν θα έχει άγχος στο παιχνίδι κι εμείς δεν θα πρέπει να το πάρουμε αψήφιστα γιατί όταν είσαι χαλαρός μπορείς να έχεις πολλά προβλήματα και δεν μιλάω μόνο για το σκορ».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου, επεσήμανε πως η εν λόγω αναμέτρηση θα δώσει στους νεοαποκτηθέντες Ντόρσεϊ και Λο την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα, εν όψει του δρόμου που έχουν να «βαδίσουν» στην Ευρωλίγκα. «Περιμένοντας τη δύσκολη συνέχεια της Ευρωλίγκα, το παιχνίδι με το Μαρούσι έχει χαρακτήρα και ετοιμασίας αλλά και προσαρμογής για τους καινούργιους παίκτες ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πιο σταθερό και καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ιδιαίτερα στην άμυνα. Το Μαρούσι δίνει τη δική του μάχη κάτω από πολλά προβλήματα αλλά στο μπάσκετ πάντα πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου και τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι», είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.