Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε το μυαλό μας»

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς προσπάθησε να αναλύσει τα αίτια που έφεραν την κακή εφετινή σεζόν για την Τσέλσι, υπογραμμίζοντας πως κανείς στην ομάδα δε μπορούσε να εξηγήσει το άσχημο ξεκίνημα.

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς προσπάθησε να αναλύσει τα αίτια που έφεραν την κακή εφετινή σεζόν για την Τσέλσι, υπογραμμίζοντας πως κανείς στην ομάδα δε μπορούσε να εξηγήσει το άσχημο ξεκίνημα. Παράλληλα, ο Σέρβος αμυντικός αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τους είχε προειδοποιήσει πως θα ήταν μια δύσκολη σεζόν, καθώς όντας πρωταθλητές, όλοι θα ήθελαν να τους κερδίσουν.

Αρχικά, ο Ιβάνοβιτς τόνισε στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν και γιατί γινόταν όλο αυτό… Κανείς μέσα από τον σύλλογο δεν μπορούσε να καταλάβει. Είχαμε ολοκληρώσει εξαιρετικά την περσινή σεζόν με το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν… Ο Ζοσέ, μας είχε πει ότι η πιο δύσκολη χρονιά είναι αυτή την οποία ξεκινάς όντας πρωταθλητής γιατί όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να σε νικήσουν. Δεν ξεκινήσαμε καλά και κάπως έτσι χάσαμε το μυαλό μας…».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή η περίοδος των τριών – τεσσάρων μηνών, ήταν μια από τις πιο απογοητευτικές στην καριέρα μου. Δεν μπορούσαμε ν’ αντέξουμε την πίεση του να είμαστε πρωταθλητές… Όταν πλέον κατάλαβαν οι αντίπαλοί μας ότι δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο πέρυσι και είχαμε χάσει έξι – εφτά παιχνίδια, τότε προσπαθούσαν όλοι να το εκμεταλλευτούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.