Προσπάθειες για τον Ντε Τομάς

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του Ραούλ Ντε Τομάς, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εφετινές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του Ραούλ Ντε Τομάς, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εφετινές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί εισήγηση του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες την εφετινή σεζόν στην Ράγιο Βαγεκάνο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Δομινικανή Δημοκρατία είχε 24 γκολ και τέσσερις ασίστ, βοηθώντας σημαντικά την ισπανική ομάδα, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον είχε δανείσει τα δυο προηγούμενα χρόνια στη Βαγιαδολίδ. Οι «μερένχες» φέρονται να αξιώνουν τρία εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα και ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτησή του, καθώς θεωρούν πως ο «R.D.T», όπως συνηθίζει να γράφει στη φανέλα του, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.