Πασκουάλ: “Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας τα τελευταία δύο χρόνια”

"Ήταν ένα ματς με δύο πρόσωπα για εμάς, στην αρχή κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Στη συνέχεια η εικόνα μας ήταν φρικτή.

Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου του Τσάβι Πασκουάλ: “Ήταν ένα ματς με δύο πρόσωπα για εμάς, στην αρχή κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Στη συνέχεια η εικόνα μας ήταν φρικτή. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν είχαμε σουτ με καλές προϋποθέσεις. Όταν γυρίσαμε από το ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, κάναμε όμως λάθη, το ένα μετά το άλλο στην επίθεση. Στην τελευταία περίοδο αρχίσαμε να παίζουμε άσχημα και στην άμυνα και τελικά χάσαμε ένα ματς που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε το παιχνίδι, από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα χάσαμε τον έλεγχο. Απόψε πολλοί έκαναν άσχημη εμφάνιση.

Έτσι είναι τα playoffs, το σκορ είναι απλά 1-0, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Απόψε δεν ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή όσον αφορά την διαιτησία, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι σε μία πορεία και δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι σοβαρό αυτό που συμβαίνει. Στην αρχή μιλούσαν για διαιτητές της EuroLeague, στη συνέχεια είχαν παράπονα ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα.. Γενικώς, φέτος σκοράρουμε πολύ στην αντεπίθεση, απόψε βάλαμε λίγους πόντους. Από ένα σημείο κι έπειτα χάσαμε τον έλεγχο. Οι παίκτες δεν είχαν ηρεμία για να διαβάσουν τις φάσεις. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και εμείς έπρεπε να τον κυνηγήσουμε

Για την εικόνα των παικτών του και την καθήζηση τους:

Έχετε δίκιο για το ότι έφυγε ο κόσμος πριν το τέλος του αγώνα, γι’ αυτό είμαστε υπεύθυνοι μόνο εμείς. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι τα τρελευταία δύο χρόνια. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας και των παικτών στα παιχνίδια. Όντως κάποιοι παίκτες δεν είχαν την απόδοση που θα έπρεπε.Ο Ολυμπιακός ήταν ήρεμος, δεν έκανε εύκολα λάθη, είχε καθαρό μυαλό, έκανε ότι έπρεπε και ήταν καλύτερος από εμάς. 

Από την άλλη βέβαια, είναι απλα μία ήττα και είμαστε στην αρχή της διαδικασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.