Τεράστια Λίβερπουλ! Εκανε ανατροπή με δέκα παίκτες

Οι απανταχού φίλοι της Λίβερπουλ θα πρέπει να ένιωσαν περισσότερο περήφανοι από τη νίκη ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας και λιγότερο από το θρίαμβο επί της Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε να χάνει 1-0, έμεινε με δέκα παίκτες και στη συνέχεια έκανε την ανατροπή με τον Μπεντέκε να ευστοχεί σε πέναλτι στο 96'.

Οι απανταχού φίλοι της Λίβερπουλ θα πρέπει να ένιωσαν περισσότερο περήφανοι από τη νίκη ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας και λιγότερο από το θρίαμβο επί της Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε να χάνει 1-0, έμεινε με δέκα παίκτες και στη συνέχεια έκανε την ανατροπή με τον Μπεντέκε να ευστοχεί σε πέναλτι στο 96′.

Οι “κόκκινοι” που είχαν να νικήσουν στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1997 βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους με σουτ του Λέντλεϊ. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους φιλοξενούμενους στο 62′ όταν ο Μίλνερ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. 

Στο 72′ όμως, ένα τραγικό λάθος του ΜακΚάρθι έδωσε την ευκαιρία στον Φιρμίνο (ο πιο παραγωγικός παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ το 2016 με 7 γκολ και 4 ασίστ) να ισοφαρίσει σε 1-1. Τελικά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού που είχε και δοκάρι σε σουτ του Μορένο κέρδισε πέναλτι στο 96′ σε ανατροπή του Ντιλέινι πάνω στον Μπεντέκε που είχε μπει ως αλλαγή. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε ένα βήμα μικρό ικανό να στείλει τον ΜακΚάρθι στην άλλη γωνία και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 1-2 που φέρνει την ομάδα του στο -5 από την πέμπτη θέση και με ματς λιγότερο.

Tο αποτέλεσμα
Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2
1-0 (48) Λέντλεϊ
1-1 Φιρμίνο (72)
1-2 Μπεντέκε πέναλτι (90+6)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.