Χατζηνικολάου: «Μας υποτίμησε ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπογράμμισε πως ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον υποτίμησε και για αυτό τον λόγο κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπογράμμισε πως ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον υποτίμησε και για αυτό τον λόγο κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής υπογράμμισε πως η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, παρότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ο Χατζηνικολάου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή: «Το ένα ήταν πως ο ΠΑΟΚ δύσκολα μπορούσε να κατεβάσει την μπάλα με κάποιο οργανωμένο σχέδιο στην εστία μας όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, και στην άμυνα ταυτόχρονα είχε αρκετά κενά που αν τα εκμεταλλευτούμε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετή πίεση φέτος, και όταν δέχεται γκολ, πάντα μεγαλώνουν τα προβλήματα. Είχα μελετήσει τον ΠΑΟΚ και είχα διαπιστώσει πως πέφτει στο β’ ημίχρονο». 

Για τις απόψεις “πεσμένοι είναι, μα καλά χάσατε”: «Ίσως και ο ΠΑΟΚ να είχε έρθει με υπεροψία και αν το εκμεταλλευτείς, τότε μπορείς να κάνει τη ζημιά. Αυτό που λέμε κάθε εβδομάδα είναι πως μας έχουν πεσμένοι, όμως εκείνοι μπορούν με κάποιες καλές εμφανίσεις να πάρουν κάτι παραπάνω σε μία μεταγραφή». 

Για το μέλλον του: «Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα για του χρόνου. Μπορεί να μην με θέλουν και οι άνθρωποι εδώ. Δεν έχουμε μπει σε κάποια διαδικασία προγραμματισμού. Θέλουμε να τελειώσουμε πρώτα, να δώσουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον και άμεσα την ομάδα». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν επηρεασμένος από τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα όταν θέλεις να παίξεις και να κερδίσεις κάποιες ομάδες πιο κάτω από εσένα, και εσύ θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, φανέλες να ρίχνεις μέσα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Η δυναμική μίας ομάδας φαίνεται σε τέτοια παιχνίδια. Ο Αλκέτας Παναγούλιας έλεγε πως οι ομάδες που παίρνουν τα πρωταθλήματα, είναι εκείνες που κερδίζουν στην επαρχία». 

Για το αν είναι στόχος και η 15η θέση: «Υπάρχει, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το παλεύεις και ελπίζεις για το καλύτερο». 

Για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο επειδή είναι απρόβλεπτο, θα το βάλουν σε ένα κουτί και θα το περιορίσουν. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αυθόρμητο. Μπορεί να βρέχει, να φυσάει αέρας. Νομίζω ότι θα χάσει αυτό το ξεχωριστό που έχει το άθλημα. Στο βίντεο και σε κάτι τέτοιες επιλογές, λέω όχι. Θα λέμε κάτσε να το δούμε, ή θα σταματάμε τον αγώνα. Δεν είναι στη φύση του ποδοσφαίρου τέτοιες κινήσεις. Μακάρι ό,τι και αν γίνει, να είναι για καλό, και να βελτιώσει το άθλημα. Αυτό όμως δεν μπορούμε να το κρίνουμε σε ένα χρόνο. Πρέπει να το δούμε σε πάροδο τριών – τεσσάρων ετών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.