Το... μισό NBA ήταν εκεί!

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
09/01/2018 • 22:14
ΠΑΟΚ
  • shares
Εντάξει, είναι υπερβολή να πούμε ότι το μισό NBA ήταν σήμερα (9/1) στο PAOK Sports Arena, όμως, και πέντε ομάδες που είχαν τους σκάουτερ τους στην έδρα του ΠΑΟΚ δεν ήταν και λίγες!

Κι όλα αυτά για τους νεαρούς των δύο ομάδων, του «Δικέφαλου» και της Ορλαντίνα.
Ξεκινώντας από τις συστάσεις, το παρών στο σημερινό παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Basketball Champions League έδωσαν οι Can Pelister (των Los Angeles Lakers), Aleksandar Pajovic (Indiana Pacers), John Treloar (Atlanta Hawks), Predrag Drobnjak (Sacramento Kings) και ένας εκπρόσωπος από τους Utah Jazz. Ο Drobnjak, βεβαίως, είναι αυτός που πέρασε παλαιότερα από τον ΠΑΟΚ ως παίκτης και πλέον συνεργάζεται με την ομάδα στην οποία δραστηριοποιούνται οι Βλάντε Ντίβατς και Πέτζα Στογιάκοβιτς. 

Εκ των προτέρων οι πληροφορίες έλεγαν ότι στο μάτι όλων αυτών ήταν οι Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης και Άρνολντας Κούλμποκα, ο Λιθουανός παίκτης της Ορλαντίνα που ανήκει στην Μπάμπεργκ και παίζει στην ιταλική ομάδα ως δανεικός. Ο Drobnjak, μιλώντας στο ημίχρονο του αγώνα στη NOVA, κάπως διαφοροποίησε τα πράγματα κι έβαλε άλλο ένα όνομα στη συζήτηση.

«Είμαι εδώ για να παρακολουθήσω τον Χαραλαμπόπουλο, τον Κούλμποκα και τον Στογιάνοβιτς», δήλωσε ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου» στο πλαίσιο της ζωντανής μετάδοσης, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, και ξεκαθάρισε το τοπίο. Προφανώς, τα ίδια ονόματα ήταν και στα μπλοκάκια των άλλων τεσσάρων σκάουτερς, χωρίς, όμως, να αποκλείεται κάποιος από τους υπόλοιπους να είχε και κάποιο άλλο στις σημειώσεις του.  
Γράψτε το σχόλιο σας...