Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η φανέλα του Βλαχοδήμου

Σε μία πράξη φιλανθρωπίας προχώρησε ο Παναθηναϊκός, βγάζοντας σε δημοπρασία τη φανέλα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Σε μία πράξη φιλανθρωπίας προχώρησε ο Παναθηναϊκός, βγάζοντας σε δημοπρασία τη φανέλα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με τη φανέλα του νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Βλαχοδήμου να βγαίνει σε δημοπρασία, συνεχίζουμε να προσφέρουμε τη ζεστασιά μας στα παιδιά. 

Ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια των φιλάθλων του βοηθά στην αποκατάσταση βρεφών και παιδιών ηλικίας έως 5 ετών που είναι παραμελημένα ή κακοποιημένα και χρειάζονται το ενδιαφέρον μας για να ξαναβρούν το παιδικό τους χαμόγελο.

Γι’ αυτόν το σκοπό, σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, η ΠΑΕ διαθέτει στον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης με την υπογραφή του.

Αυτή τη φορά ο επιθετικός μας και MVP της αναμέτρησης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (21/02/16), Παναγιώτης Βλαχοδήμος, προσφέρει εκ μέρους του Συλλόγου την φορεμένη, κοντομάνικη και υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον ίδιο φανέλα, της εταιρείας PUMA, σε μέγεθος Medium. Ταυτόχρονα με την παράδοση της φανέλας του ποδοσφαιριστή μας, παρέχεται πιστοποιητικό γνησιότητας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Charity Idols μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική δημοπρασία για έναν σκοπό σημαντικό που αλλάzει τη ζωή μικρών παιδιών.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:55.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφοράς σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.