Πρόστιμο σε Μήτρογλου και ικανοποίηση

Ικανοποιημένοi εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Ατρόμητου από την συμπεριφορά του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου.

Ικανοποιημένοi εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Ατρόμητου από την συμπεριφορά του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου. Ο Έλληνας επιθετικός χάρισε με το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, την πρόκριση στην ομάδα του στο ματς κυπέλλου με τον Άρη, όμως το επεισόδιο που είχε στο 85′ με τον Ανδρέα Τάτο, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου.

Βάση εσωτερικού κανονισμού, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, το οποίο θα πληρωθεί στο τέλος της σεζόν, μαζί με τα υπόλοιπα πειθαρχικά παραπτώματα. Όλα τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρά το πρόστιμο που θα επιβληθεί στον Μήτρογλου, στο Περιστέρι δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την εν γένει συμπεριφορά του Έλληνα επιθετικού. Είναι αξιοσημείωτο άλλωστε το πώς αντέδρασε μετά το περιστατικό και που πολύ γρήγορα έδειξε μετανιωμένος κατανοώντας πλήρως το λάθος του.

Επίσης, η διοίκηση του Ατρόμητου κάνει ειδική αναφορά στην ωριμότητα του Τάτου, παρά το μικρό της ηλικίας του. Ο Έλληνας μέσος δεν αντέδρασε στη φάση με τον Μήτρογλου και ήταν από τους κορυφαίους στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη, συνεργαζόμενος άψογα με τον Μήτρογλου.

Άλλωστε στις τάξεις των Περιστεριωτών κρατούν περισσότερο τον τρόπο που πανηγύρισαν οι δυο τους πολύ περισσότερο από την άτυχη στιγμή που είχε ο Μήτρογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.