Αισιοδοξία για πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα κριθεί την Κυριακή η πρόκριση της εθνικής χάντμπολ των ανδρών στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στη Θεσσαλονίκη θα κριθεί την Κυριακή η πρόκριση της εθνικής χάντμπολ των ανδρών στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στον τελευταίο αγώνα του 6ου προκριματικού ομίλου, και θα επιδιώξει να ανατρέψει την ήττα του με 31-29 χθες βράδυ στο Γκοράζντε, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παρά το γεγονός ότι στο χθεσινό ματς η ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του β΄ ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε δυσαρεστημένους παίκτες και τεχνική ηγεσία. «Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, να είμαστε κοντά στο σκορ, ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να έχουμε περισσότερες ελπίδες. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και το ίδιο πάθος θα περάσουμε. Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίξουν γρήγορα, κάτι που είναι το ατού τους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ριγανάς, ενώ ο Θόδωρος Ευαγγελίδης τόνισε:

«Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια μπροστά σε ένα φανατικό κοινό και φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε ίσως και καλύτερα απ΄ό,τι περιμέναμε. Τώρα θα δούμε το βίντεο για να επισημάνουμε τα λάθη μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει την Μίκρα».

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, θα δοθεί αύριο στις 13:30 συνέντευξη Τύπου, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης. Παρόντες θα είναι οι δύο ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Γιώργος Κρανάκης και Ντράγκαν Μάρκοβιτς, καθώς και ένας παίκτης από κάθε ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.