Θέλει να το μετατρέψει σε πάρτι

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι των «αιωνίων», προκειμένου να πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, το οποίο έχει εξασφαλίσει ήδη μαθηματικά (19:30 Novasports 1).

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι των «αιωνίων», προκειμένου να πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, το οποίο έχει εξασφαλίσει ήδη μαθηματικά (19:30 Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο εφετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να πανηγυρίσουν την τρίτη τους νίκη στα ματς με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκη, Ζντιέλαρ και Σεμπά.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Ντα Κόστα και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Σαλίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Φορτούνης, Πάρντο και Φουστέρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.